Fotoserie’s

Hieronder een serie foto’s. Ik plaats ze per onderwerp. Bijna allemaal heb ik gebruikt in geplaatste berichten, maar je moet een heel eind terugbladeren om ze dan te vinden. Er zitten ook wat niet eerder getoonde foto’s bij. Door er op te klikken zijn ze vergroot te zien als diaserie.

Foto’s bezoek Seline in Kisumu

Foto’s Children’s Day Angonga en Migunde Primary School

In willekeurige volgorde. Om de sfeer te proeven.

Foto’s Homa Hills – Omgeving / Landschap

We zij in vrij veel gebieden in Kenia geweest. Als je kijkt naar de gevarieerdheid en het groen in combinatie met het weer blijf ik deze omgeving één van de mooiste vinden. Hieronder een verzameling onlangs gemaakt.

 

Foto’s kinderen

een dankbaar onderwerp. Zowel voor mij als voor de kinderen zelf. Ze willen dolgraag op de foto en film en worden knettergek als ze zich later zelf zien. Altijd succes.

Foto’s bezoek Geitenproject

Eetpartijen

We hebben wat afgegeten. En veel bij de mensen thuis, dus lokaal eten. Het was wel eenzijdig maar aan de hoeveelheid lag het niet. Veel kip / vis / rijst / eieren / chapati’s (pannenkoeken). Hier een selectie.

Foto’s Kisumu

Boeken kopen in de “Bookshop”

Straatbeeld centrum van Kisumu

Foto’s Malindi; bezoek ruines van Gede; Watamu Beach

Foto’s boeken Biblionef Marereni

Hier zowel beelden van het opruimen / sorteren van de oude boeken als de overhandiging van nieuwe boeken meegenomen uit Nederland

Foto’s Children’s day Marereni

Plaats een reactie